C17H35COONa, sodyum stearat olarak bilinen bir tuzdur. Genellikle yağ asidi stearik asidin sodyum tuzu olarak tanımlanır. C17H35COONa, bir dizi endüstriyel ve gıda uygulamalarında kullanılan bir bileşiktir. Kimyasal formülü, bir stearat grubunun sodyum ile birleştiğini gösterir ve bu da onu yüzey aktif bir madde haline getirir. Sodyum stearat, genellikle emülsifiye edici ve stabilizatör özellikleri nedeniyle tercih edilir. Sodyum stearat, gıda sektöründe, özellikle margarin ve diğer yağlı ürünlerde emülsifiye edici madde olarak kullanılır. Ayrıca kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, sabun yapımında ve farmasötik ürünlerde de yer alır. Endüstriyel uygulamalarda ise, plastik ve kauçuk üretiminde kaydırıcı ve stabilizatör olarak işlev görür.C17H35COONa
C17H35COONa ne anlama gelir?
C17H35COONa nerelerde kullanılır?
Kısaca C17H35COONa
SON YAZILAR
Boyunda spinal kord nedir?
C değerliği nedir?
Bütçenin 4t ilkesi nedir?
Broşlama işlemi nedir?
Bursa'nın geleneksel giysilerinin adı nedir?
Brüt ücret Nedir 2022?
Blazer ceketin diğer ceketlerden farkı nedir?
Bireyci toplum nedir?
Buharlaşmanın zıttı nedir?
Birinci kişi ağzından anlatım nedir
Boxer nedir ne işe yarar?
Brusella Virüsü nedir?
Button nedir c?
Bursluluk sınavında en yüksek puan nedir?
Briç amacı nedir?
CA 15-3 normal değerleri nedir?
Bitkilere yeşil rengini veren pigmentin adı nedir?
Boş ön yargı nedir?
Bisiklet branşı nedir?
Bor gübresi nedir ne işe yarar?
Bismillah ın sırrı nedir?
Browni malzemeleri nedir?
Bitlis'in özellikleri nedir?
Boğazda et parçası nedir?
Börülce nedir nerede kullanılır?
Black Widow gücü nedir?
Bora nedir TDK?
Bordro puantaj nedir?
Biçimci gelenek nedir?
Bursa'nın sembolü nedir?
Boyut W nedir?
Brunch içeriği nedir?
Buğdayın diğer adı nedir?
Biyografi kitabi nedir?
Bukalemun nedir ve özellikleri nelerdir?
Bulmacada Botanik Nedir?
Boğa burcunun ağacı nedir?
Bürokratın anlamı nedir?
Buzlu cam kaplama nedir?
Bohr atom modeli nedir 9 sınıf?